Condicions de viatge

  • Els autobusos de l’acollida surten des de l’Estació d’Autobusos de Fabra i Puig, a l’Av. Meridiana al costat de l’Estació Renfe Sant Andreu Arenal. Els horaris i les dates s’indicaran mitjançant correu electrònic un cop efectuada l’inscripció.

Mapa

  • Un cop realitzada la inscripció, la plaça se us guardarà 15 dies. Si, passat aquest termini, no heu realitzar el pagament, la vostra plaça quedarà disponible per al següent inscrit.

Pel viatge cal portar:

  • DNI o passaport NO CADUCATS. Pels menors de 18 anys cal DNI+autorització paterna o bé el passaport. Recordeu que si els menors no porten la documentació adequada, NO PUJARAN A L’AUTOCAR.
  • Les persones que no siguin ciutadanes de la Unió Europea caldrà que portin igualment tota la documentació en regla. Cada persona és responsable de la seva documentació i, encara que es revisi, l’Acollida no es fa responsable de les conseqüències produïdes d’una documentació incorrecta (impediment per a continuar el viatge per part de les autoritats frontereres, etc.)
  • És recomanable portar la Targeta Sanitària Europea, assegurança de salut o similar.

Assegureu-vos de portar la documentació corresponent en regla. Qui no ho faci, no pujarà a l’autocar i es perdrà el viatge.

Condicions de retorn de l’import de l’inscripció:

  • Si finalment feu el viatge i heu realitzat el pagament només es retornarán els diners en cas d’anul·lació per causes de força major.
  • Els retorns els realitzen un cop finalitzada la campanya.

SI us plau, tingueu en compte que l’Acollida està formada per un grup de voluntaris, sense beneficis econòmics. La gestió dels retorns de diners implica una inversió de temps. Per aquest motiu, els retorns es fan per causes de força major.