Estiu 2022

photo1653338563

L’estiu ja s’acosta i, com cada any, organitzem busos per anar a gaudir d’una experiència increïble a Taizé.

Les dates en que hi haurà bus són les següents:

*Aquesta setmana Taizé només acull joves de 18 a 35 anys.

El preu d’anada i tornada és de 120 €. 

Si només desitgeu realitzar un dels trajectes (anada o tornada), el preu serà de 75€

Si esteu interessats en viatjar amb nosaltres, primer heu de fer la inscripció de l’estada (individual o de grup)  a Taizé, en aquesta web.**

**IMPORTANT: donada la situació sanitària actual, caldrà que TOTHOM (adults majors de 29 anys i joves) s’inscrigui a Taizé el més aviat possible, és a dir, ja!**

****Recordeu que aquest estiu per entrar a França es demana el passaport covid vacunal (3 dosis) o bé el resultat negatiu d’un test PCR/antígens fet menys de 24 hores abans de viatjar (aquests requisits poden variar i cal que els viatgers es responsabilitzin de comprovar què demana el govern francès).****

Un cop feta la inscripció de l’estada a TAIZÉ, la part del viatge en autocar la gestionem nosaltres i heu de seguir les següents passes:

  1. Fer la inscripció de l’autocar als links de la setmana.
  2. Quan haguem rebut  la vostra inscripció us confirmarem si hi ha plaça a l’autocar i us informarem de les passes següents per poder efectuar el pagament i fer efectiva la vostra inscripció.

Tant si sou joves (fins a 29 anys) com si sou adults (30 anys o més),  haureu d’esperar a rebre el seu mail confirmant la vostra acollida per aquells dies (NO és el mail automàtic que rebeu a l’instant quan feu la inscripció de l’estada a Taizé, sinó un altre personalitzat que trigarà algunes hores o dies en arribar-vos).

Una vegada tingueu la confirmació podeu fer la inscripció online de l’autocar i enviar-nos per correu electrònic una còpia d’aquesta confirmació.

Si voleu o necessiteu més informació, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres mitjançant la pestanya “contacte” d’aquesta web.

Ens veiem aviat!!

Com funciona?

Una vegada estiguis inscrit, t’enviarem totes les indicacions, però has de tenir en compte que:

  • Sempre sortim el dissabte a les 22h de la nit, des de l’estació de Fabra i Puig. Mapa Arribem a Taizé el diumenge cap a les 8 am del matí, després d’una nit al bus.
  • Tornem des de Taizé cap a Barcelona el diumenge a les 12 am (SEMPRE EN ACABAT LA MISSA), per arribar-hi cap a les 22h (en funció del transit dominical).