Estiu 2021

L’estiu ja s’acosta i, com cada any, organitzem busos per anar a gaudir d’una experiència increïble a Taizé.

Les dates en que hi haurà bus són les següents:

El preu d’anada i tornada és de 110 €.

Si només desitgeu realitzar un dels trajectes (anada o tornada), el preu serà de 65€.

Si esteu interessats en viatjar amb nosaltres, primer heu de fer la inscripció de l’estada (individual o de grup)  a Taizé, en aquesta web.**

**IMPORTANT: donada la situació sanitària actual, caldrà que TOTHOM (adults majors de 29 anys i joves) s’inscrigui a Taizé el més aviat possible, és a dir, ja!**

****Recordeu que aquest estiu també caldrà el passaport COVID o el resultat negatiu d’un test PCR/antígens fet menys de 24 hores abans de viatjar (aquests requisits poden variar i cal que els viatgers es responsabilitzin de comprovar què demana el govern francès)****

Un cop feta la inscripció de l’estada a TAIZÉ, la part del viatge en autocar la gestionem nosaltres i heu de seguir les següents passes:

  1. Fer la inscripció de l’autocar als links de la setmana.
  2. Quan haguem rebut  la vostra inscripció us confirmarem si hi ha plaça a l’autocar i us informarem de les passes següents per poder efectuar el pagament i fer efectiva la vostre inscripció.

Tant si sou joves (fins a 29 anys) com si sou adults (30 anys o més),  haureu d’esperar a rebre el seu mail confirmant la vostra acollida per aquells dies (NO és el mail automàtic que rebeu a l’instant quan feu la inscripció de l’estada a Taizé, sinó un altre personalitzat que trigarà algunes hores o dies en arribar-vos).

Una vegada tingueu la confirmació podeu fer la inscripció online de l’autocar i enviar-nos per correu electrònic una còpia d’aquesta confirmació.

Si voleu o necessiteu més informació, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres mitjançant la pestanya “contacte” d’aquesta web.

Ens veiem aviat!!