Estiu 2020

L’estiu ja s’acosta i, com cada any, organitzem busos per anar a gaudir d’una experiència increïble a Taizé.

Les dates en que hi haurà bus són les següents:

  • Només tornada 9 d’agost – NÚVOL – ¡ANUL·LAT!
  • Bus setmana 8 al 16 d’agost – NÚVOL -¡ANUL·LAT!
  • Només tornada 16 d’agost-inscripcions tancades
  • Bus setmana 15 al 23 d’agost – NÚVOL – BUS CONFIRMAT! -INSCRIPCIONS TANCADES
  • Només pujada el dia 22 d’agost- inscripcions tancades
  • Bus setmana del 22 al 30 d’agost – NÚVOL – ¡ANUL·LAT!
  • Només pujada el dia 29 d’agost – NÚVOL – ¡ANUL·LAT!

El preu d’anada i tornada és de 100 €.

Si només desitgeu realitzar un dels trajectes (anada o tornada), el preu serà de 60€.

Si esteu interessats en viatjar amb nosaltres, primer heu de fer la inscripció de l’estada (individual o de grup)  a Taizé, en aquesta web.**

**IMPORTANT: donada la situació sanitària actual, caldrà que TOTHOM (adults majors de 29 anys i joves) s’inscrigui a Taizé el més aviat possible, és a dir, ja!**

Un cop feta la inscripció de l’estada a TAIZÉ, la part del viatge en autocar la gestionem nosaltres i heu de seguir les següents passes:

  1. Fer la inscripció de l’autocar als links de la setmana.
  2. Quan haguem rebut  la vostra inscripció us confirmarem si hi ha plaça a l’autocar i us informarem de les passes següents per poder efectuar el pagament i fer efectiva la vostre inscripció.

Tant si sou joves (fins a 29 any) com si sou adults (30 anys o més),  haureu d’esperar a rebre el seu mail confirmant la vostra acollida per aquells dies (NO és el mail automàtic que rebeu a l’instant quan feu la inscripció de l’estada a Taizé, sinó un altre personalitzat que trigarà algunes hores o dies en arribar-vos).

Una vegada tingueu la confirmació podeu fer la inscripció online de l’autocar i enviar-nos per correu electrònic una còpia d’aquesta confirmació.

Com a exepció, aquest any veureu que tots el busos són NÚVOL. Això vol dir que cadrà que hi hagi un mínim de 30 persones inscrites per tal que el bus pugui sortir. Confirmarem cada bus 3 setmanes abans de la seva data de sortida. Estem segurs que teniu moltes ganes d’anar a Taizé i podràn sortir tots 3, així que INSCRIVIU-VOS ràpid!! (més informació a la pestanya BUS NÚVOL).

Si voleu o necessiteu més informació, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres mitjançant la pestanya “contacte” d’aquesta web.

Ens veiem aviat!!