Estiu

Us agradaria passar una setmana de pregària i creixement personal a Taizé aquest estiu, coneixent altres persones i compartint bons moments?

Oi que sí?

L’Acollida de Barcelona torna a organitzar aquest estiu una sèrie d’autocars per participar en les trobades setmanals que es fan a Taizé.

DATES I HORARIS

Els autocars surten dissabte a les 22:30h. de l’estació d’autobusos Fabra i Puig, i arriben a Taizé cap a les 8:30h. de l’endemà.

El retorn s’efectua el diumenge de la setmana següent, sortint de Taizé en acabar l’Eucaristia (11:30h.) i arribant a Barcelona a partir de les 21:30h. (hora molt variable en funció del trànsit dominical), al mateix lloc de sortida.

Tenim planificats 6 autocars (sortides entre dissabte 29 de juliol i dissabte 27 d’agost, tornades entre diumenge 31 d’agost i diumenge 4 de setembre). També us podem oferir places només de tornada diumenge 30 de juliol, i places només d’anada dissabte 3 de setembre. La realització dels viatges de la primera i última setmanes pot dependre de que hi hagi suficient demanda.

  1. Només tornada (Taizé – BCN) (30 Juliol del 2017) – ANUL·LAT –
  2. Setmana 1 . (29 Juliol –  6 d’agost) – ANUL·LAT –
  3. Setmana 2 (5 al 13 d’agost ) – ANUL·LAT – 
  4. Setmana 3 (12 al 20 d’agost)
  5. Setmana 4 (19 al 27 d’agost)
  6. Setmana 5 (26 d’agost al 3 setembre) **
  7. Només anada (BCN – Taizé) (2 de setembre) **

**BUS NÚVOL: és un bus que només sortirà si 15 dies abans de la data de sortida arriba a un mínim de 20 persones inscrites.

 

PREU

El preu d’anada i tornada dels nostres autocars és de 90 euros. Si només desitgeu realitzar l’anada o la tornada, el preu és de 55 euros. Si penseu quedar-vos 2 setmanes a Taizé (amb el vist-i-plau de la Comunitat, és clar) podem oferir-vos plaça de pujada en l’autocar d’una setmana determinada, i de baixada en el de la setmana següent – mantenint el preu d’anada i tornada.

 

INSCRIPCIÓ

Per pre-inscriure-us a l’autocar, primer heu d’estar inscrits a Taizé, la qual cosa es fa des d’ aquest enllaç (inscripció en linea) . Obtindreu un codi d’inscripció, que ens haureu d’indicar quan feu la pre-inscripció a l’autocar. A més, en el cas dels adults (persones de 30 anys o més) no n’hi ha prou amb el codi, sinó que heu d’esperar una resposta personalitzada per correu electrònic en la qual Taizé confirmi que us poden acollir la setmana que sol·liciteu. Compte, que no és el missatge automàtic que rebeu de manera instantània només inscriure-us. És especialment important que feu la inscripció amb antelació suficient (les places per adults a Taizé són bastant limitades a l’estiu). Taizé demana que es faci amb 3 setmanes d’antelació com a mínim. Tot això ho trobareu més explicat aqui. Un cop tingueu el codi, i el missatge de confirmació en el cas dels adults, ja podeu inscriure-us a l’autocar. Per fer-ho, seguiu les instruccions de l’enllaç corresponent a la setmana que heu triat; si voleu anar-hi en l’autocar d’una setmana i tornar-ne en el de la següent, trieu l’enllaç de la setmana d’anada, i indiqueu-nos el fet al camp “Comentaris”: 7 d’agost només tornada. 13 – 21 agost. 20 – 28 agost. 27 d’agot només anada.

 

DOCUMENTACIÓ NECESSÀRIA PEL VIATGE

Els menors d’edat hauran d’anar documentats, ja sigui amb passaport (no caducat), ja sigui amb el DNI i l’autorització paterna oficial que es pot adquirir en qualsevol comissaria. Els menors que no vinguin correctament documentats no pujaran a l’autocar. Els majors d’edat necessitaran també el DNI o el passaport, en vigor. És possible que els ciutadans extracomunitaris necessitin un visat. Podeu informar-vos abans de sortir al consulat. Acollida Barcelona no assumeix cap responsabilitat en el cas que les autoritats duaneres rebutgessin l’entrada o permanència a França .És recomanable, també, portar la targeta sanitària europea que podeu aconseguir en el vostre centre de la Seguretat Social.

 

ALTRES INFORMACIONS D’INTERÈS

Durant l’estiu està disponible una línia de telèfons els dimarts de 19:00 a 21:00: 622.06.92.96 Per saber-ne més, sobre la trobada setmanal a Taizé, podeu consultar la  informació específica any 2015 . Si no heu estat mai a Taizé,  el video “La vida en Taizé” pot ajudar-vos en la preparació. Les famílies disposen d’informació específica  aqui . Si teniu dubtes no relacionats amb el transport en autocar, sinó amb la pròpia trobada i estada allà, les podeu resoldre adreçant-vos a  la pàgina web de taizé per correu electrònic a  encuentros@taize.fr , o al telèfon de França +33 38 55 03  +33 38 55 03, operatiu de dilluns a dissabte d’11 a 12h., i de dilluns a divendres de 18a 19h. En tots els casos obtindreu la informació en castellà.