Setmana Santa 2023

 

INSCRIPCIONS OBERTES!!

Aquest any l’Acollida organitza un autocar de mitja Setmana Santa. Sortirà de Barcelona (des de l’Estació d’Autobusos de Fabra i Puig) dimecres 5 d’abril a les 22:00h, per arribar a Taizé dijous 6 al matí. Tornarà diumenge dia 9 d’abril, arribant al vespre a Barcelona, a la mateixa estació de partida. No podem concretar més l’hora d’arribada, ja que dependrà del trànsit dominical.

El preu d’anada i tornada és de 120 €. Si només desitgeu realitzar un dels trajectes (anada o tornada), el preu serà de 75€.

Si esteu interessats en viatjar en l’autocar de mitja Setmana Santa, primer heu de fer la inscripció de l’estada (individual o de grup) a Taizé, a la web.**

**IMPORTANT: els adults (majors de 29 anys), us heu d’inscriure el més aviat possible, és a dir, ja!**

Un cop feta la inscripció de l’estada a TAIZÉ, la part del viatge en autocar la gestionem nosaltres, i heu de seguir les següents passes:

  1. Fer la inscripció a l’autocar aquí
  2. Quan haguem rebut  la vostra inscripció us confirmarem si hi ha plaça a l’autocar i us informarem de les passes següents per poder efectuar el pagament i fer efectiva la vostre inscripció.

Si sou joves (fins a 29 anys), podeu fer la inscripció al nostre autocar immediatament després d’haver fet la inscripció a la web de Taizé. Cal tenir en compte que  en la inscripció online de l’autocar us demanarem el codi d’inscripció que us hagin enviat automàticament de Taizé al inscriure-us.

Si sou adults (30 anys o més), a banda de fer la inscripció a la web de Taizé, heu d’esperar a rebre el seu mail confirmant la vostra acollida per aquells dies (NO és el mail automàtic que rebeu a l’instant quan feu la inscripció de l’estada a Taizé, sinó un altre personalitzat que trigarà algunes hores o dies en arribar-vos). Una vegada tingueu la confirmació podeu fer la inscripció online de l’autocar i enviar-nos per correu electrònic una còpia d’aquesta confirmació.

Si voleu o necessiteu més informació, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres mitjançant la pestanya “contacte” d’aquesta web o trucar al 622 06 92 96 (dimecres a la tarda).