Setmana Santa

Aquest any l’Acollida organitza un autocar de mitja Setmana Santa. Sortirà de Barcelona (des de l’Estació d’Autobusos de Fabra i Puig) dimecres 12 d’abril a les 22:30h, per  arriba a Taizé dijous 13 al matí. Tornarà diumenge dia 16, arribant al vespre a Barcelona. No podem concretar més l’hora d’arribada, ja que dependrà del trànsit dominical.

El preu d’anada i tornada és de 90 €. Si només desitgeu realitzar un dels trajectes (anada o tornada), el preu serà de 55€; consulteu-nos, però, la disponibilitat de places. Si esteu interessats en viatjar en l’autocar de mitja Setmana Santa, primer heu de fer la inscripció de l’estada (individual o de grup)  a Taizé, a la web.**

**IMPORTANT: els adults (majors de 29 anys), us heu d’inscriure el més aviat possible, és a dir, ja!

Un cop fet això, la part del viatge en autocar la gestionem nosaltres, i heu de seguir les següents passes:

  1. Fer la inscripció online a l’autocar aquí.
  2. Quan haurem rebut  la vostra inscripció us confirmarem si hi ha plaça a l’autocar i us informarem de les passes següents per poder efectuar el pagament i fer efectiva la vostre inscripció.

Si sou joves (fins a 29 anys), podeu fer la inscripció al nostre autocar immediatament després d’haver fet la inscripció a la web de Taizé. Cal tenir en compte que  en la inscripció online de l’autocar us demanarem el codi d’inscripció que us hagin enviat automàticament de Taizé al inscriure-us.

Si sou adults (30 anys o més), a banda de fer la inscripció a la web de Taizé, heu d’esperar a rebre el seu mail confirmant la vostra acollida per aquells dies (NO és el mail automàtic que rebeu a l’instant quan heu introduït la sol·licitud a la web, sinó un altre personalitzat que trigarà algunes hores o dies en arribar-vos). Una vegada tingueu la confirmació podeu fer la inscripció online de l’autocar. A més ens haureu de enviar per correu electrònic una còpia d’aquesta confirmació.

Si voleu o necessiteu més informació, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres mitjançant la pestanya “contacte” d’aquesta web.

Darrera actualització de divendres, 29 de gener de 2016 19:34