TROBADA EUROPEA BASILEA 2017

Com cada any, els germans de Taizé han organitzat una trobada europea de joves. Aquest any, la número 40, ni més ni menys, es realitzarà a Basilea (Suïssa).  Serà del dia 28 de Desembre a l’1 de Gener, però recordeu que nosaltres sortirem un dia abans i arribarem un dia més tard.

DATES I HORARIS

Ens trobarem el dia 27 de Desembre a les 17:00 a l’estació d’autobusos Fabra i Puig per a carregar i sortir a les 17:30. El retorn s’efectuarà de tal manera que arribem al mateix lloc sobre les 8 del matí del dia 2 de Gener.

L’enllaç on us heu d’inscriure el trobareu en el següent link.

Per aquesta campanya ens veiem obligats a oferir un **BUS NÚVOL**. Recordem que això significa que si en un dia concret, en aquest cas el 2 de Desembre, no hi ha prou gent inscrita com perquè econòmicament sigui possible tirar el bus endavant, haurem d’anul·lar els viatge, sense cap obligació més enllà d’informar sobre les alternatives de les quals tinguem coneixement i de retornar els diners que hagin estat pagats. Per aquest motiu us animem a tots a que convideu a compartir aquesta experiència a tothom que pugueu!!

PREU

El preu d’anada i tornada de l’autocar és d’entre 150€ i 200€. Cadascú pot pagar lliurement el que pugui i vulgui entre aquests dos preus. L’Acollida Barcelona és una associació sense ànim de lucre així que els diners serviran per a pagar l’autobus i per ajudar a aquells busos que en alguna campanya no podria sortir si no hi haguessin estalvis. Pels que només feu un viatge amb nosaltres (anada o tornada) el preu és d’entre 80€ i 100€.

INSCRIPCIÓ

Per pre-inscriure-us a l’autocar, primer heu d’estar inscrits a Taizé, la qual cosa es fa des d’ aquest enllaç (inscripció Taizé). Obtindreu un codi d’inscripció, que ens haureu d’indicar quan feu la pre-inscripció a l’autocar. Un cop tingueu el codi, i el missatge de confirmació en el cas dels adults, ja podeu inscriure-us a l’autocar.

ATENCIÓ! L’últim dia per insciure’s a Taizé és l’1 de Desembre. I nosaltres tancarem les nostres inscripcions el 24 de Desembre.

DOCUMENTACIÓ NECESSÀRIA PEL VIATGE

Tothom haurà d’anar documentat. Tot i que només és necessari el DNI es recomana, i nosaltres animem a tothom, portar també el passaport (no caducat).

Pe que fa als menors hauran de portar la documentació, DNI i passaport, així com dues autoritzacions:

  • L’autorització de Taizé per a menors.
  • L’autorització dels mossos (tot i que portant el passaport no és obligatòria, es recomana portar-la).

Recordeu que les ratios pels menors són les següents: un home adult per cada 2 nois menors i una dona adulta per cada dos noies menors.

Acollida Barcelona no assumeix cap responsabilitat en el cas que les autoritats duaneres rebutgessin l’entrada o permanència a un altre país .És recomanable, també, portar la targeta sanitària europea que podeu aconseguir en el vostre centre de la Seguretat Social.BASILEA-SUIZA.jpg

Animeu-vos a viure aquesta experiència!