TROBADA EUROPEA – Taizé Madrid 2018

La trobada Europea d’enguany és a Madrid, organitzem una única sortida i tornada.

L’autocar sortirà de l’estació de Sants el dia 27 de Desembre a les 23h00, per arribar a Madrid el 28 de Desembre a primera hora del matí.

Pel que fa la tornada, sortirà l’1 de Gener a les 23h00 per arribar a l’estació de Sants el dia 2 de Gener al matí.

El punt de trobada a Madrid per l’anada i la tornada us el farem saber un cop insrits, tot i que serà d’on arribin i surtin tots els autocars.

 

El preu del viatge d’anada i tornada és de 70 €. Si només desitgeu realitzar un dels trajectes (anada o tornada), el preu serà de 40€.

És important que primer us inscribiu a la trobada mitjançant la web de Taizé, ja que a la nostra inscripció us demanem el número de confirmació de la inscripció oficial a la trobada.

Després d’inscriure-us a la trobada, ja podeu fer la inscripció per viatjar amb nosaltres! Llegiu atentament les indicacions que hi trobareu respecte els viatges en grup, cancel.lació i altres.

Un cop fetes les dues inscripcions, us confirmarem la vostra plaça a l’autocar i us donarem indicacions per a fer el pagament, així com altres informacions útils sobre la trobada i el viatge.

Consulteu atentament les indicacions de la organització a la web de Taizé sobre els grups d’edat i els diferents preus de l’estada segons aquests.

Per qualsevol dubte, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres mitjançant la pestanya “contacte” d’aquesta web.

Ens veiem aviat!