TROBADA EUROPEA BASILEA 2017

ANUL·LAT!!

Sentint molt les molèsties, ens hem vist obligats a anul·lar el bus per la trobada europea d’aquest any per manca de gent.  Esperem que tots els que hi podeu anar gaudiu molt de l’experiència.

Gràcies per la comprensió!

———————————————————————

Com cada any, els germans de Taizé han organitzat una trobada europea de joves. Aquest any, la número 40, ni més ni menys, es realitzarà a Basilea (Suïssa).  Serà del dia 28 de Desembre a l’1 de Gener, però recordeu que nosaltres sortirem un dia abans i arribarem un dia més tard.

DATES I HORARIS

Ens trobarem el dia 27 de Desembre a les 17:00 a l’estació d’autobusos Fabra i Puig per a carregar i sortir a les 17:30. El retorn s’efectuarà de tal manera que arribem al mateix lloc sobre les 8 del matí del dia 2 de Gener.

L’enllaç on us heu d’inscriure el trobareu en el següent link.

Per aquesta campanya ens veiem obligats a oferir un **BUS NÚVOL**. Recordem que això significa que si en un dia concret, en aquest cas el 2 de Desembre, no hi ha prou gent inscrita com perquè econòmicament sigui possible tirar el bus endavant, haurem d’anul·lar els viatge, sense cap obligació més enllà d’informar sobre les alternatives de les quals tinguem coneixement i de retornar els diners que hagin estat pagats. Per aquest motiu us animem a tots a que convideu a compartir aquesta experiència a tothom que pugueu!!

PREU

El preu d’anada i tornada de l’autocar és d’entre 150€ i 200€. Cadascú pot pagar lliurement el que pugui i vulgui entre aquests dos preus. L’Acollida Barcelona és una associació sense ànim de lucre així que els diners serviran per a pagar l’autobus i per ajudar a aquells busos que en alguna campanya no podria sortir si no hi haguessin estalvis. Pels que només feu un viatge amb nosaltres (anada o tornada) el preu és d’entre 80€ i 100€.

INSCRIPCIÓ

Per pre-inscriure-us a l’autocar, primer heu d’estar inscrits a Taizé, la qual cosa es fa des d’ aquest enllaç (inscripció Taizé). Obtindreu un codi d’inscripció, que ens haureu d’indicar quan feu la pre-inscripció a l’autocar. Un cop tingueu el codi, i el missatge de confirmació en el cas dels adults, ja podeu inscriure-us a l’autocar.

ATENCIÓ! L’últim dia per insciure’s a Taizé és l’1 de Desembre. I nosaltres tancarem les nostres inscripcions el 24 de Desembre.

DOCUMENTACIÓ NECESSÀRIA PEL VIATGE

Tothom haurà d’anar documentat. Tot i que només és necessari el DNI es recomana, i nosaltres animem a tothom, portar també el passaport (no caducat).

Pe que fa als menors hauran de portar la documentació, DNI i passaport, així com dues autoritzacions:

  • L’autorització de Taizé per a menors.
  • L’autorització dels mossos (tot i que portant el passaport no és obligatòria, es recomana portar-la).

Recordeu que les ratios pels menors són les següents: un home adult per cada 2 nois menors i una dona adulta per cada dos noies menors.

Acollida Barcelona no assumeix cap responsabilitat en el cas que les autoritats duaneres rebutgessin l’entrada o permanència a un altre país .És recomanable, també, portar la targeta sanitària europea que podeu aconseguir en el vostre centre de la Seguretat Social.BASILEA-SUIZA.jpg

Animeu-vos a viure aquesta experiència!